Innehållet i goodiebagen

Hörlurar från Ziperall. Hårprodukter från Waterclouds. Smink från Dermosil, e.l.f, MIYO, W7. Nagellack från Depend och O.P.I. Blekande tandkräm från Brilliant Smile. Body lotion från Sthlmsgruppen Cosmetics. Beautystick Beautystick.com.

Smycken från Glammig, Josign, RitazDesign, Stealmystyle, GlambySantos och Pagoni. iPhoneskal från koalaplan. Fjädern vet jag inte var den var ifrån?

Rabatter från bl.a. Smartasaker, Annaamanda, Erikas fitnesshop, Damn Heels, Marielledesigns, inlovewithfashion, DesignbyMW, Personlig almanacka, Exclusive White, House of Aurea, Smyckesboxen, OnlinePizza, hoofstore och Dinalicenter. Har säkert missat några, tog inte med exakt alla lappar som låg däri. :)

Min favorit var absolut hörlurarna från Ziperall, precis vad jag behöver för långa promenader med vovvisarna! Tandkrämen från Brilliant Smile har jag fått i tidigare goodiebags och den funkar på mina tänder så den lär gå åt snabbt. Ska bli kul att testa Waterclouds produkter samt att läppglansen kommer nog till bra användning. :) Förutom det så var nog det mest användbara det tjocka rabatthäftet som gäller i Gävle, massa rabatter på olika matställen vilket passar mig och Ludwig haha.
Smycken är så svårt, det passar ju aldrig alla stilar! Skulle nog använda döskalleörhängena från Stealmystyle och armbandet från Glammig (det här), men annars inte riktigt min stil. Men de får jag ge bort till någon annan som blir glad för dom istället! :)

Hur som helst så var det en helgrym goodiebag, och såklart var även bloggfesten grymt bra uppstyrd! Stor eloge till Ida och Desiree som lagt ner så mycket tid på att fixa allting!

Gillar