Inspo till barnrummet

Det fattas fortfarande några detaljer till Jolines rum, några större grejer så som matta och bord/stolar men även några fler fina posters och annan mindre dekoration. Gjorde ett inspo-kollage med lite av det som jag tycker fattas. Mattan är ju bara så fin! Spanat på den länge men inte slagit till. Kanske är dags nu? Och Eos-lampan.. behöver väl knappast en förklaring, vi har en i vardagsrummet men jag vill ha i alla rum. Bord och stolar är ett måste, där hon kan sitta och rita och leka med sina älskade djur. Vi har dock dåligt med plats för hennes rum är så litet, men det behöver ju inte stå mot en vägg tänker jag. Ganska fint och smidigt att ha stolar och bord mera i mitten av rummet, som jag sett att ganska många andra har.

Allt i kollaget ovan finns hos Lekmer. Jag älskar nätbutiker, shoppar typ bara online nu. Tycker det är så smidigt att sitta i soffan en kväll och spana runt på nätet och sedan klicka hem det jag vill ha, mot att gå i vanliga butiker. Eller snarare, jämt stressa omkring när Joline är med mig för just nu har hon inte världens längsta tålamod. Speciellt inte när man vill strosa omkring i lugn och ro, vilket är sällan nu för tiden. Jag tror ni är många som tycker samma sak..? Eller vad säger ni?

Iallafall, om ni är sugna på att klicka hem något ovan eller någon annan produkt också för den delen så kan jag tipsa om att kolla upp ev rabatter först, hos Rabble hittar du din rabattkod till Lekmer. Jag brukar alltid försöka hitta en rabattkod på Rabble innan jag handlar någonstans, det är ju liksom alltid trevligt att spara några kronor om det går. Eller köpa något extra för dom.

Hoppas ni har en fin dag i övrigt! Här ska pluggas och lekas idag. Och fortsätta städa och fixa med Jolines rum.Inlägg i samarbete med Rabble

Gillar