Interflora Fresh

Nu när julen och alla helger är över så blickar jag mer än gärna framåt till lite varmare tider. Jag tycker våren är den bästa årstiden utan tvekan. När solen börjar smyga fram oftare, det blir lite varmare och vi får ljusare dagar igen! Såhär års får jag också en nytändning när det gäller inredning, jag vill byta runt lite mellan det jag har hemma men även förnya mig och köpa lite nytt. Lite extra roligt och också lite vardagslyxigt blir det att köpa hem lite fina blommor inför helgen. Älskar snittblommor, det gör så mycket i hemmet och man blir glad varje gång man ser dom. Håller ni inte med mig? Skulle helst ha färska snittblommor hemma jämt. Just nu står här både vita tulpaner, eucalyptus och brudslöja i mina vaser. Vita tulpaner är nog min favorit faktiskt, förutom vita liljor men jag tål inte doften av liljor längre tyvärr, dom doftar alldeles för starkt. Vill även införskaffa någon fin hortensia (bara jag som inte kan hålla dom vid liv?), några fler grönväxter och några fina krukor.

I samarbete med Interflora så vill jag visa er lite från deras nya vårkollektion Interflora Fresh. Interflora Fresh vårkollektion består av en serie vaser och krukor som kan köpas i alla Interflora Fresh-butiker runt om i landet och det finns en butik här i Norrköping också. Detta första släpp har inspirerats av hav, himmel och rymd. Ni ser lite av det som släppts ovan. Jag bara älskar den blå krukan till vänster, den skulle passa alldeles perfekt hemma hos oss. Tänk er en vit eller ljusrosa hortensia i den.. Även de små glasvaserna, perfekta detaljerna där det fattas något litet.

Kika in HÄR om ni vill se alla fina produkter Interflora har i sitt sortiment och även se var ni hittar eran närmaste Interflora Fresh-butik.

Vi hörs senare, kram!


Inlägg i samarbete med Interflora

Gillar