Jag hatar sprutor

Finns det något värre än sprutor?! Jag var ju tvungen att ta min andra Twinrix idag inför Maldiverna, och eftersom F hade tagit en för länge sen så slapp han! Fuskigt eller hur? Men det gick bra iallafall, ingen väntetid så man slapp bli nervös hehe. Värsta är ju bara att man får så ont i armen efteråt, den blir helt stel och det känns som man fått en perfekt knytnäve på muskeln. Sen att jag har ont i min vänstra skinka sen bowlingen i lördags fortfarande och inte kan gå ordentligt gör inte saken bättre, hahaha, hela min vänstra del av kroppen är förlamad...

Men roligaste är ändå att vi skulle ta drickvaccinet imorse, F drack allt på en gång men jag har skitsvårt för att dricka grejer som är äckligt, och kunde fan bara inte få i mig det. Frågade sen på kliniken och dom sa att det inte var så viktigt när vi skulle till Maldiverna, utan viktigare till såna länder som Indien och Thailand. Så jag behöver inte ta det. Men det roliga med hela grejen är att F tog det ju, och man kan få en hel del biverkningar om man säger så, hahahahaha... så nu sitter han här och leker hypokondriker iallafall.

Tvättar också.. kul va? Måste åka till mina föräldrar ikväll så det är lite stressigt nu! Tänkte lägga in lite bilder från F's födelsedag (i fredags) senare, samt lite annat från sista dagen på Malta. Hörs sen!

Gillar