Joline ett år ♥

​Åhh pheeeeeeeeew, nu är jag tillbaka! Alltså herregud vad helgen gått i ett kör.. och igår var jag så trött, typ som att man varit bakis på söndagen och så kommer värsta tröttheten på måndagen, hehe. Iallafall så blev våran lilla älskling ett år gammal i lördags och det firades såklart! Ett plus i kanten att vi fick underbart fint väder heeela helgen så vi kunde vara mycket utomhus.

Men iallafall, som jag hade tänkt skriva i lördags.. men inte hann.. att det går inte att säga tillräckligt många gånger hur himla fort det här året har gått! Jag minns det som igår när hon kom.. när jag låg där och frågade om det verkligen var en flicka och om hon såg ut att passa heta Joline 😄

Bästa året hittills i livet måste man ju verkligen säga att det har varit! Att denna lilla loppa kan ge så mycket glädje. Fantastiskt. Plockade ihop ett litet kollage med bilder från alla månader. Från några dagar gammal till elva månader. Massa ettårs-bilder kommer ni få också, då vi fotade smash the cake förra veckan 😄 Har bara inte hunnit redigera några av bilderna än. Var på BVC igår så en månads-uppdatering kommer också 😄 kram sålänge! 


Gillar