JOLINES AUGUSTI


Sommarmånaderna är över och trots lite för lite soldagar så känns det inte så jobbigt med höst, det är trots allt den vackraste årstiden tycker jag.


Joline har utvecklats en massa under Augusti:
- Hon började med att vända sig från mage till rygg i början av månaden. Att ligga på mage är för övrigt något som hon INTE tycker om och därav är vi väldigt dåliga på att träna det med henne. Så jag blev lite förvånad när hon vände sig.
- Hon började också göra riktiga skrattljud när hon skrattar, låter så himla gulligt och man smälter fortfarande varje gång! =) 
- Hon äter 150 ml per mål, 4-5 gånger per dygn. Sover typ hela nätterna, vaknar till vid 05.30-06.30 för mat och sen somnar hon om 1-2 timmar.
- Hon greppar saker och grejar med dom. Även håller ihop händerna, tittar på dom och grejar en massa. Favoritsaken att hålla är en rosa kanin med stooora öron.
- Hon har också upptäckt sina fötter. Håller dom rakt upp i luften och tittar på dom, greppar dom dock inte än.
- Sedan några dagar tillbaka sitter hon i barnstol någon kort stund per dag, typ när vi äter lunch eller middag. 10 minuter går bra innan hon hamnar lite på sniskan. Tränar korta stunder så det inte tär på ryggen, men det känns som skönt att hon kan sitta där när det alldeles snart är dags att få smaka lite riktig mat (om FEM dagar!). Som vi ser fram emot det! =)
- Hon är fyra månader om 6 dagar och har storlek 56 i bodys och 62 i byxor/pyjamaser.
Nu har jag säkert glömt något... Men skriver dit i efterhand om jag kommer på. Det var iallafall lite utveckling under Augusti, som kändes ganska stora för och roliga för oss som föräldrar! Vi märker nya saker nästan varje dag. 

Gillar