Jungle Park Teneriffa

Hej! Idag har dagen gått i ett alltså, puh vad trött jag är nu och heeelt slut i benen också. Efter frukosten så åkte vi med en buss till Jungle Park, en av två djurparker som finns här på Teneriffa. På andra sidan ön finns en stor park som ska vara jättebra men två timmar bussresa känns inte riktigt aktuellt med två små terrorister så denna lite mindre parken räckte gott och väl. Tyckte den var ganska stor ändå ja! Och tjugo minuter med buss, som dessutom var gratis och stannade precis utanför hotellet, var ju perfekt.

När vi kom in i parken möttes vi först av tråkiga känslor när vi såg stora fåglar som satt fastkedjade.. Jag har väldigt blandade känslor när det gäller djurparker... Många djur passar inte att ha i fångenskap och speciellt inte när de får alldeles för små utrymmen. Men men, det är ju en annan diskussion... I alla fall så tittade vi på show med sjölejon, strosade runt och tittade på alla möjliga djur, mycket fåglar (vilket både Joline och jag älskar!) och så såg vi en show med olika papegojor. Slänger in en hel hög med bilder från dagen här nedanför.

Väl hemma så fick Joline vara hos farfar så Dennis och jag smet iväg till gymet en timme. Sen blev det middag och nu har vi precis kommit hem. Joline som somnar runt 18 hemma, somnade nyss. Med bara knappt en timmes dagsvila i vagnen på det också. Kan säga att hon levde rövare en hel del ikväll 🙈.

Gillar