Kenza, Kissie, Blondinbella - vem är bäst?

De tre största bloggarna. Dom bloggar i slutändan nästan om samma sak, men på helt olika sätt. Läser ni dessa bloggar och vad tycker ni om dem? Jag tänkte iallafall skriva mina åsikter.


Blondinbella
Jag läste hennes blogg flera gånger om dagen för ett halvår sen, nu kollar jag in ungefär 1-2 gånger i veckan. Synd att den har blivit tråkigare med tiden, dock beundrar jag hennes affärssinne och allt hon lyckats åstadkomma. Om bara bloggen kunde bli lika bra som den var för ett tag sen!Kenza
Hon skriver egentligen ingenting som intresserar mig, hennes uppdatering dalar och många inlägg är rätt meningslösa tyvärr. Det känns som att målgruppen är ett par år yngre, men ändå kikar man in ibland bara för att hålla sig uppdaterad. Verkar vara en go och glad person precis som hon utger sig för att vara.


Kissie
Alla verkar hata den här tjejen medans jag tycker att hon är ett geni. Att bygga upp hennes alterego som hon gjort och att hon orkar ta all den skit hon får, det är starkt. Jag förstår inte varför fler inte ser vem hon egentligen är? Om hon vore så blåst som ni tycker, och som hon ibland utger sig för att vara, så skulle hon aldrig lyckats vara så stor som hon faktiskt är idag. Försök se bortom "Kissie", så kanske ni börjar se det roliga i bloggen istället för att klaga.


VEM TYCKER NI OM?
VEM TYCKER NI INTE OM?

Gillar