Kissie i Bella & Tyra show

Jag har aldrig pratat med Alexandra Nilsson aka Kissie irl, men jag förstår ändå att Kissie är en roll hon spelar och att Alexandra inte är likadan. Att hon ens vågar dyka upp till Bella & Tyra -show är fantastiskt. Det som är mindre fantastiskt är att dom hoppar på henne från start, hårda frågor och låter henne inte ens svara ordentligt på frågorna utan dom är på henne, ställer taskiga följdfrågor och verkligen grillar henne. Vilken människa hade INTE intagit en försvarsposition?! Jag kan inte förstå hur man kan anklaga en person för att vara elak i sin blogg och sen sitta två personer mot en ensam stackare och göra exakt samma sak - mobbing!


Alexandra säger att hon ger alla människor hon inte känner en chans
innan hon dömer dom och att hon inte gillar Tyra och Bella för att hon har fått en dålig uppfattning om dom. Varpå dom hävdar att hon har dubbelmoral för att dom knappt har träffats IRL. Men det dom inte tänkte på var väl att Tyra precis innan det sa att den hon är i sin blogg, det är hon på riktigt. Ingen karaktär, bara Tyra. Okej, men då känner vi ju henne genom bloggen, eller hur? Om hon skriver x antal inlägg varje dag och alla inlägg är vad hon tycker, hur hon är osv, då borde vi väl efter så lång tid som hon bloggat känna henne åtminstone ytligt. Eller?Alla får tycka vad man vill, jag gillar Bella och Tyra men jag gillar inte hur dom skötte programmet ikväll. Att hon till slut får nog och rusar ut i eftersnacket är väl inget konstigt, jag hade nog inte stått ut så länge ens. Jag tycker synd om Alexandra, inte för att hon är sorglig och en "dålig människa" utan för att hon får ta all den där skiten framför alla.


Jag tror att om dom hade välkomnat Alexandra mer i början och ställt frågorna på ett vänligare sätt så hade vi också fått se mer Alexandra. Så enkelt är det ju faktiskt.


Länk till klippet här.
VILL NI SE ALEXANDRA? KOLLA HÄR.

Gillar