Klänningar

Nelly


Nästa lördag är det bloggfest här i Gävle och jag fick veta igår att jag ska gå på den = klädpanik! Eftersom jag inte har ens hälften av alla mina kläder här uppe i Gävle, och speciellt inte klänningar (!) så har jag inget att ha på mig. Mina enda klackar jag har här är svarta och temat på festen är färgglatt så jag vill ju gärna ha en klänning i någon vårig fin färg då. :)

Kikade igenom Nelly som hastigast igår och hittade en skitfin gul klänning som bara fanns kvar i S, skulle beställa den idag men då är den såklart slut! Helt borta från sajten. :( Enda jag hittade var dessa ovan, men ingen är så pass "jag" att den duger. Hinner ju tyvärr inte beställa från utlandet eftersom det bara är 6 vardagar kvar, annars hade jag såklart beställt hem något från mina leverantörer, men inte ens DHL kan garantera 6 dagars leverans.

Lär ju inte köpa något från H&M/Gina osv med tanke på att risken att någon har likadan är gaaanska stor då. :) Så tips på någon annan svensk sajt med klänningar som har snabb leverans?

Gillar