Kört igång C9

Alltså, för några månader sen trodde jag faktiskt inte att jag skulle skriva det här, haha. Men idag körde vi igång C9 och det ska bli spännande att se hur min kropp reagerar på det!

Passar på att samtidigt svara på en fråga jag fick häromdagen, om varför jag ratade c9 tidigare i våras. Kan säga att den största anledningen är att jag verkligen avskyr allt spam om det i bloggar och på Instagram! Överallt, varenda jäkla människa fick för sig att de skulle försöka sälja på folk detta genom att spamma sönder sociala medier. Och det håller på än. Vet inte hur många jag avföljt pga detta. Därför ville jag inte heller köpa av någon, så det var en ren principsak. Själva c9 i sig funkar ju uppenbarligen bra för folk och ger resultat. Men sättet att sälja är ju..... inte underhållande.


Jag är inte sponsrad och jag ska inte tjata i hundratals inlägg om kampanjpriser. 😂 Jag tänkte bara skriva lite vardagligt om hur det går, behöver det för min egen skull för att ta mig igenom dessa nio dagar haha. Är sån matälskare, även om det är nyttig mat oftast! Längtar till dag 3, vet redan vad jag ska laga åt oss! 😅 Mums!


Är det nån av er som kört redan? Hur blandade ni bästa drinken med Ultran? Jag har vanilj.. Det jag oroade mig för mest var att aloe veran inte skulle gå ner.. vilket den precis gjorde utblandad med fun light och lite vatten.. Ser inte fram emot två till senare idag 😷

Gillar