Last day in Sweden

Idag har jag spenderat halva dagen i Norrköping med Anne och Amelie, hittade fynd på Gina's rea och kollade in nya Hascheby (Hageby) centrum. Andra halvan hemma med familjen och vovvarna, blir svårt att lämna Summer imorgon speciellt nu när jag tycker så synd om henne inför kommande operation + skada hon lyckades få igår. Dock sker ju inte operation förns i Augusti och då är jag hemma i Sverige igen, inte kan hon opereras utan att jag är med. OM något skulle gå fel och hon inte vaknar igen så vill jag vara där, den risken finns ju alltid och den är mycket större hos djur än människor vid narkoser.

Hållt mig utomhus i det fina vädret så länge som möjligt idag, till efter 21 och fortfarande kunde jag ha shorts på mig utan att frysa. Det är inte ofta Sverige bjuder på sånt fint väder!

Sista timmen har jag spenderat på forum och dregglat över iPad och iPhone 4, det blir ett dyrt år med teknik när man såklart måste införskaffa sig båda två. Att välja är ju ganska omöjligt! Väntar spänt på releasedatum i Sverige för iPhone 4, måste boka flygbiljett så fort jag vet datum. iPad blir nog att beställa från USA eftersom den är olåst i hela världen utom Japan, varför vänta till hösten när den kommer hit om man kan få den redan nu? Och antagligen lägger Sverige på en summa extra på priset som med allt annat.

Nä, mycket text blev det nu och det brukar ju inte vara min grej! Hoppas ni orkade läsa allt, hehe.

Summer i sommarstugan på midsommar

Gillar