Mamma i form

Hej på er! NU ska ni som följer mig via Bloglovin sedan innan komma hit istället för min gamla blogg som låg på blogg.se, funkar det?! ☺️ Strulade med det innan men tror jag löst det nu, hoppas det.

Blev ett gympass idag innan vi körde igång med fredagsmyset. Joline brukar ju följa med och vara på barnpassningen men idag var hon hemma med pappa, dels för att hon är så snuvig och dels för att barnpassningen är stängd på fredagar. Så det brukar bli en vilodag. Men nu har jag inte kunna tränat på hela veckan pga att hon är snuvig och sen har jag jobbat, så det var dags idag. Får liksom ny energi när man varit där en timme, så skönt!

Ska verkligen försöka få bort mina sista gravidkilon som vägrar ramla av och sen bli skapligt nöjd med kroppsformen till sommaren. Det är mitt mål under våren.

Nya träningskläder gör verkligen susen för träningshumöret också! Tröjan ovan kom min fina sambo hem med förra veckan till mig (tror han är trött på att jag snor hans tröjor hehe). Ska spana efter lite mer roligt i dagarna tänkte jag. Går ju åt en del om man inte vill tvätta varje dag.... 😊

Gillar