Män som hatar kvinnor

Hoppsan, våltäktscener och sexscener är väl kanske inget man vill se med svärmor och svärfar direkt. Hahahaha. Hade jag vetat det hade man kanske föreslagit en annan film? Men men, Fredrik som satt brevid dom, inte jag. ;)

Iallafall - varför har jag inte sett den här filmen tidigare?! Jäkligt bra för att vara en svensk film! Jag antar att de flesta av er redan har sett den? Om ni inte är lika efter som oss...då måste ni gå och se den bums!

Filmen är baserad på Stieg Larssons böcker Millenium. Denna filmen är den första av tre, de andra två filmerna kommer redan i september (Flickan som lekte med elden) och november (Luftslottet som sprängdes) på DVD. Riktigt nice att slippa vänta 1-2 år på att nästa film skall komma!

Noomi Rapace gjorde sin roll så sjukt bra! Aldrig hört talas om henne innan men jag hoppas att vi kommer få se henne i många svenska filmer framöver.

Info om filmen - SF.se / bio.nu

Gillar

Kommentarer

jennie,
jag har sett den och den var bra!

snusk vill man aldig se med äldre tsss
jenkaas.blogg.se/
Moa,
Jo jag var på premiären utav den, känns rätt najs att jag är före med någonting faktiskt :) Dock så är bilden lite missledande, fast det är väl bra iochförsig, då anar man inte vad som verkligen händer. Och jag tyckte det kändes lite jobbigt att se de scenerna med min mamma så jag förstår dig ;)
dinpung.blogg.se/
Moa
IP: 82.99.3.229