Måndag

Idag har jag varit på lite utbildning med jobb nr2. Segt att det inte ramlar in så mycket än men jag hoppas på att få jobba mycket nästa vecka! Kan folk bli sjuka lite mera eller. :P

Jobb nr1 hörde av sig idag och frågade om jag inte kunde jobba på antingen Summerburst Sthlm eller Hultsfred i helgen, ångest att säga nej till det! Men det här är en av två helger jag sagt att jag INTE kan under hela sommaren, och såklart ska två svinbra event vara då!! :( Summerburst hade varit sjukt grymt. Men nu är det så att min vän Amelie har dop för sin dotter på lördag och efter det ska hon ha fest, vilket kommer vara den första gången på eeeeeevigheter som både hon och Anne ska partaja så det går verkligen inte att missa! Mina vänner betyder allt, det är värt det tio gånger om att kunna vara med där på lördag. Jag längtar sååååå mycket! :)
Om jag inte blir inringd på jobbe imorn så åker vi ner mot Norrköping imorn eftermiddag. Längtar också efter min familj och framförallt Summer! Har ju inte varit hemma sen precis i början på mars och det känns! På onsdag eller torsdag ska Anne fixa håret på mig, nu ska slingorna i! Å sen lite shopping på det. ;)

Gillar