Miami Beach

När vi kom till Miami Beach så var vädret som det skulle, varmt alltså! Bilden är tagen på eftermiddagen i onsdags när vi kom dit och jag kan säga att det var för varmt att gå i jeans då. Imorgon ska vi sola/bada på dagen och sen åker vi tillbaka till Orlando så vi är där lagom till kvällen.

Har massor bilder och filmer att visa sen när vi är hemma. Orkar inte fixa iordning så många på den här lilla resedatorn, blir galen på hur smått allt är! Så en bild då å då blire bara... har nog tagit runt två tusen bilder iallafall tror jag.
  • Resor

Gillar

Kommentarer

linn
linn,
bra blogg!:) allt bra med dig?=)
lovisalinn.blogg.se/
Haytham
Haytham,
Hej? modefilurer!, jag har ett mreofdoum forum punkt modekampanj punkt com och skulle? behf6va lite hje4lp fre5n modekunniga och modeintresserade personer att fe5 forumet att ve4xa se5 att vi alla kan fe5 en bra modeportal de4r man kan fe5 svar pe5 sina fre5gor. Jag skulle bli ve4ldigt glad ifall du och andra som le4ser detta har lust att ta en titt. Sf6k pe5 mreofdoum pe5 yt se5 hittar ni filmen musiken e4r iallafall bra tycker jag.Tack? ff6r att ni tar? er tid att kolla pe5 detta.
www.facebook.com/profile.php?id=10000343859
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229