Mina mål 2018

Jag har inga nyårslöften i år heller, det har jag inte haft på många år. Däremot så har jag mål för 2018 som jag strävar efter att nå/förbättra. Försöker tänka långsiktigt utan tvång och måsten, det blir roligare då och även mer motiverande om man ändrar hela sin livsstil och sitt tänk än bara tillfälligt sätter upp gränser.

HÄLSA - Det blir en nystart efter en mindre hälsosam höst och tillbaka till mer hälsosamma rutiner vad gäller mat. Generellt har jag hållit mig ganska bra men ska försöka bli ännu bättre nu. Fortsätta dra ner på onödiga mejeri-produkter, mår bättre av det. Är taggad på att komma ur min träningssvacka - har inte varit på gymmet på flera månader! Längtar efter träningen nu men för att riktigt komma igång tror jag att jag behöver byta gym och helst skaffa mig en träningskompis. När våren kommer vill jag även ut och jogga och träna upp min kondition.

KARRIÄR - Att avsluta studierna under våren och samtidigt jobba upp mitt eget företag. Hålla på med det jag verkligen tycker är kul! Det är motiverande om något, att få jobba med något man verkligen brinner för. Just nu är jag kluven när det gäller att nischa mig, men jag tror det är bra att börja brett och sedan vartefter skala ner och inrikta mig mer på det som passar bäst. Ska berätta mer om detta framöver. Det kommer bli lite sånt här i bloggen under året.

PRYLAR - Skala ner och rensa bort. Är så trött på prylar! Kläder - bort med det jag inte använt på ett år. Inredning - behöver verkligen stå på loppis, har massvis som jag vill göra mig av med. Vill bara typ ta allt jag har och slänga åt skogen. Rensa ur Jolines leksaker behövs också.

VÄNSKAP - Försöka tänka på att inte alltid vara för snäll och bli utnyttjad för det. Rensa bort människor runt omkring mig som ger mer dålig energi än bra, dom drar bara ner min energi också. Jag har börjat bli less på folk som bara gnäller och är negativa hela tiden, det tär mer och mer för varje gång och det gör att jag drar mig undan dom människorna. Jag började faktiskt detta året med att rensa bort en vänskap. Vill också hitta några nya vänskaper som sprider härlig energi. Gärna egenföretagare eller andra drivna personer som vill uppnå något "mer" i livet.

MÅENDE - Att få rätt hjälp med min sjukdom. Har hittat ett nytt hopp nu (!) och ska besöka en ny vårdcentral. Snart måste jag väl träffa på en läkare som kan något om sköldkörteln. Tror jag har skrivit om detta innan.. annars kan jag skriva mer om det längre fram.


Har också skrivit ner en del mer detaljerade privata mål med företaget, personlig utveckling och så vidare. Ska bli spännande att kika tillbaka på det här i slutet av året och se om jag kunde uppfylla mina mål.


Har ni några nyårslöften / personliga mål för 2018? Skulle vara kul att få höra! 😃


Att försöka ta kort med en 2.5-åring.. 😄

Gillar