Nattmat

Okej nu är jag fit fot fight, iallafall för stunden. Vi har precis käkat nattmat här, haha, inte så bra kanske men all mat smakar så mycket bättre på natten ju. Och så har jag ju vänt en hel del på dygnet när jag försöker sova bort min migrän o illamående! Som tur är gör det inget för jag har inget speciellt inplanerat tidigt någon dag innan vi drar till Malta på måndag.

Har äntligen fått hem byrån från IKEA och orkat sätta upp den med, det var typ tusen delar och vi började med det igår natt vid 02 haha, sen var vi tvugna att låta bli för att vi behövde spika.. men nu så. Det innebär ju också att äntligen har jag fått upp min TV i sovrummet, och den känns stooor där kan jag lova! Som att ligga och kolla på bio typ, men kanske inte så bra för ögonen i längden. 42" som står där sängen slutar liksom.. ganska nära! Men skönt som fan att flytta sig från soffan till sängen för tvtittande när man blir trött istället.. och nu skall vi lägga oss i sängen o se film! =) God natt!

Gillar

Kommentarer

Wysteriia,
Betäller jag från hemsidan så kan jag inte handla för presentkorten :P Det som är själva grejjen. får kolla i Göteborg / Sthlm framöver. I Falun skulle dom få in dem igen i April så kan tänkas att det är lite svårt att få tag i dem just nu!
Wysteriiasblogg.se
Nadde,
Köpte en likadan för två veckor sen. Jag är inte heller så särsklit händig, men jag har en ingenjör till pojkvän som fixade ihop den på nolltid ;D
harmoniis.blogspot.com