Nikon D7000

Mitt bästa inköp i år! Äntligen! Efter nästan exakt tre år med min trogna Nikon D40 är det äntligen dags för byte. Jag fick ögonen på Nikon D7000 för ett tag sen och en webshop hade några få ex kvar häromdagen inför säljstarten. Egentligen släpptes den i slutet på Oktober men ingen webshop har den inne i princip, den är slut överallt. Men nu är som sagt en på väg hem till min adress i Sverige :)

Det finns såklart många roliga finesser och massor nytt att lära, men två extra bra grejer är att det går att filma i full HD (1080p) och det finns dubbla platser för minneskort. Fan så smidigt.

Jag valde först mellan att köpa kamerahuset + objektiv vid sidan om och att köpa med objektivet 18-105 mm. Det blev till slut med 18-105 mm för jag behöver ett bra allroundobjektiv men också för att det fanns inne just nu, annars hade jag fått vänta en månad och i början på december behöver jag kameran till en riktigt cool grej. Vore skam om jag inte hade den då! Så nästa steg blir att köpa ett till objektiv med mer zoom, har redan ögonen på ett som skulle passa bra. [Läs mer om D7000]

Nu längtar jag bara tills jag åker till Sverige igen och får hämta ut min nya kamera! Kan väl säga att det rör sig om två veckor ungefär... stå uuuuut!

Gillar

Kommentarer

Petra,
Jag beställde kamerahuset för en månad sedan på Cyberphoto men måste antagligen vänta ännu EN HEL MÅNAD! Jag dööör! :) Objektiven är redan köpta och hemma, vilken pina. Håller på att längta ihjäl mig!
peekstyle.com
Beata,
Haha, Gina var det! Så klantigt av mig =)
beatas.se