Nytt - gillar/gillar inte!

? Shopping utomlands - Hur kul är det inte att shoppa grejer som ingen annan kommer ha i Sverige sen? Extra kul om man lyckas hitta bra budget-butiker!

? Värmen - Stekande sol hela dagarna, hur underbart är inte det? På Malta var det great, nu väntar vi bara på att den riktiga värmen skall nå Sverige också!

? Sova i sin egen säng - Sängarna på Malta är stenhårda, man sover skitdåligt och får ont i hela kroppen. Men var man än har varit så är det alltid så sjukt skönt att komma hem till sin egen sköna säng!

- Eurovision - Dödstråkig musik all over. Och när skall Sverige skicka ett bra bidrag?! Jag förstår inte hur ni (vi) tänker.

- Tandläkarbesök - Jag håller ju på att fixa mina tänder ganska mycket och har såklart x antal besök på hos tandläkaren då under en kort tid. Jag har otrolig tandläkarskräck... gissar på att jag inte är direkt ensam om det?

- Slut på toapapper - Speciellt om det inträffar på en söndag. På Malta. Söndagar är heliga på Malta och då har inte ens matbutikerna öppet. Och som ni vet använder ju tjejer papper vid alla besök.. då fick vi använda pappersnäsdukar!

Gillar