På flyget

Sitter på flyget och skriver lite nu. Joline springer runt i gången med pappa. Hon lyckades sova drygt en timme i mitt knä, helt utslagen stackaren. Fortfarande varm, hängig och väldigt förkyld..

Jag hade beställt vegetarisk mat till mig men till Joline (alla under 2 år) stod det att det bara serverades lite frukt, klämmis eller liknande som lunch. Vi hade välling med istället, funkar såhär någon gång ibland.

Hur som helst, Joline fick en påse med klämmis, russin och en barnmatsburk.. barnmaten var självklart kyckling. Frågade om det fanns någon annan och lite typiskt för att vi inte hade sagt till om det eftersom det bara stod frukt. Självklart fanns det ingen annan burk att byta emot och det är OK! Men så sa dom att även om vi sagt till innan så erbjuder dom inte specialkost till "bebisar"...?! Det kändes väl då väldigt konstigt, finns ju massor små barn som inte äter eller inte tål vissa grejer. Hur svårt är det att packa ner en grönsakslasagne eller något istället liksom. Tråkigt.

Aja, nog om det! Nu har vi drygt en timme kvar innan vi är framme. Detta publiceras så fort jag får internet någonstans, om inte annat så på hotellet. :-) Vi hörs senare igen!

Gillar