På söndag är det slut på husfriden ?

för då hämtar vi vår lilla bebisvovve :) ???

Skrev på Facebook för typ en månad sedan att vi väntade tillökning i familjen, det var många som gick på det och trodde jag var gravid... planen var ju att lägga ut bilder på bebisvovven några dagar senare men det har liksom inte blivit av, så det är nog fortfarande rätt många som tror att vi ska ha barn.. haha det kan dom få tro! Men nu tyckte jag det var dags att posta bilderna här iallafall, eftersom vi hämtar hem lillan på söndag. :-)

Den 19 februari var vi nere i Stockholm och träffade valparna för första gången. Valet stod mellan den här fina vita tiken eller den med lite mer ljusbrunt till höger på översta bilden. Nu har vi väntat i över en månad och jag kan lova att det har varit himla jobbigt att vänta och längta. :)

Rasen är Amstaff (American Staffordshire Terrier) och det var faktiskt Ludwig som fick in oss på den linjen när det gällde valet av ras. Jag har alltid tyckt om större hundar men inte velat ha en själv, då jag tycker man ska bo större och helst inte i lägenhet om man ska ha en stor hund. Så ja, tack och bock då ska vi väl se till att flytta inom en framtid som säkert blir ett år haha. ;P Nä men iallafall, Amstaff har fått mycket kritik och det här tramset om att det är en kamphund är bara så himla löjligt. Alla hundraser föds med olika instinkter men i slutändan handlar ALLT om rätt uppfostran och kunskap, det är jag totalt övertygad om. Amstaff är inte heller vakthundar och har aldrig avlats för att visa aggression mot människor, tvärtom så är dom väldigt tillgivna och hur mysiga familjehundar som helst.

Ska bli mysigt med en valptid igen, i sommar är det ju 7 år sedan Summer var valp och 2 år sedan Celina var det! :-)

Gillar