Planering, design, inbjudningar...

Jag började skriva på ett inlägg vid tre idag som jag sedan glömde bort, haha. Har suttit hela dagen med planering och inbjudan till min 25års-fest i Oktober. Så snart som möjligt skall inbjudningarna skickas ut så alla vänner hinner planera + att OSA datum kommer bli i Augusti redan, varför det är så tidigt får ni veta senare... ;)

Har iallafall bestämt mig för tema nu. Lokal är redan bokad och klar för länge sen. Det kommer bli GRYMT! Ledtråd: Nostalgi. Det är det enda jag säger än så länge. :)

Det enda jag inte är säker på än är vilka jag ska bjuda.. på ett sätt vill jag bara bjuda de närmaste och de personer som jag umgås med just nu, men å andra sidan vill jag ha en del bekanta och äldre vänner som man inte umgås med så mycket just nu med där också. Och så några som är mina och Fredriks gemensamma bekanta /vänner såklart. Och så några från Malta med.. även fast jag vet att dom antagligen inte kan komma liksom. :( Skitsvårt det där, tänk om man råkar glömma någon!

Nu ger jag upp inbjudningarna, som för övrigt är i princip klara, och slår mig ner i soffan brevid min karl för lite filmmys.

Gillar