Premiär

Idag körde vi premiär i kundvagnen! Gick hur bra som helst, var väldigt roligt att följa med mig och storhandla och få titta på alla grejer. :)

Idag är en sån där dag när vi, förutom handlingen, inte fått någonting gjort. Imorse blev jag så illamående (tål inte mina nya kosttillskott tydligen) så jag nästan kräktes och ville bara lägga mig och vila! Inte så lätt gjort med en pigg bebis men efter en stund gick hon med på att sova en timme.

Bunkrade upp med leksaker i badrummet för jag tänkte att jag skulle duscha men så fort jag gick in i duschen så skrek hon och slutade inte förrän jag kom ut. Svårt att avbryta med schampoo i håret så hon fick skrika lite. Tror det var någon protest mest, hon lekte nämligen med klossarna samtidigt... Haha.

Sen var det lunch och efter det var hon såå trött igen, så vi la oss. Men inte vela hon sova eller. Tror jag låg där i över 45 min innan hon till slut gav upp och somnade. På dom 45 min hann jag tänka massa saker jag skulle hunnit med idag som inte blev av. Men vad gör det egentligen, får bara ta det imorgon istället. När hon somnade hann jag lagom blåsa torrt håret och klä på mig innan hon vaknade igen.. Vissa dagar är verkligen sådär... Fullt upp men ändå hinner man ingenting.

Nu är jag såå trött och hon snarkar här bredvid så bäst att passa på att joina :) Natti!

Gillar