Renovering // nu ska det bli klart

Hej! Idag känner vi oss lite krassliga, Joline sover redan andra vilan för dagen. Jag skulle gärna också sova om jag kände att jag hade tid, haha. Men jag ska jobba några timmar i eftermiddag också, så har försökt vila så gott jag kan. Är mest påverkad av allergi, är nog dags att ringa vårdcentralen om det för nu fungerar inte min receptfria spray längre ens...

I helgen (eller imorgon kväll faktiskt) kommer mina föräldrar hit.Vi ska fixa klart det sista här i huset så att allt verkligen ärklart sen. Efter att vi fick en vattenläcka så har vi ju varit utangolv ett par veckor, men nu när det är fixat så är det dags attäven få klart allt småpill. Sen vi köpte det här radhuset såhar vi gjort om allt förutom badrummet som var ganska nytt. Rev helaköket, satte igen ett dörrhål så köket blev större, öppnadeupp ett annat så vi fick ännu mer öppen planlösning, lagt allagolv nya och så vidare. Det börjar bli så som vi verkligen villeha det – öppet och ljust. Eftersom det inte är så stort så fårman försöka få det att kännas större.

I framtiden hoppas jag att vi fårutforma vårt drömhus. Antingen från grunden eller totalrenoveraett gammalt hus. Föredrar nog från grunden dock.... 😊 Jag vill haett stort hus med många mysiga rum. Renovering är kul men ocksåjobbigt, och vi kan ju inte göra allt själva så då blir det ännulite jobbigare. Min pappa har varit med och hjälpt oss massvis, ävenmamma, utan dom skulle vi aldrig fått det så fint här. Niska få se en massa före- och efterbilder så fort det är klart! Så länge får ni se hur det såg ut utifrån när vi köpte det för snart två år sen.. inte så stor skillnad idag, förutom att vi lagt ny trall på framsidan och lite småfix. Fantastiskt bra läge för ett radhus, vi är allra längst ut på hörnet och har en stor gräsmatta bredvid och sedan skog.


Gillar