Sista dagen på stranden

Heej! Nu är vi hemma i kalla Sverige igen. Kom hem sent på natten mellan söndag - måndag. Men tänkte skriva klart vad vi gjorde sista dagen iallafall. 😊

I lördags var vi på stranden på förmiddagen, Joline var lite reserverad för havet så hon ville inte bada där. Hon satt mest på stranden och lekte med sin hink och spade. Sjukt varmt i luften men rätt kallt i vattnet så jag badade inte heller.

När Joline tagit sin dagsvila hade vi egentligen tänkt gå tillbaka till stranden men då hon kändes krasslig och febrig så struntade vi i det. Gick istället ner och svalkade oss i poolen ett tag. Skönt det också!

Till middag var det BBQ tema, helt okej men inte min favorit. Kan tänka mig att dom som älskar grillat kött gillade det desto mera ☺️ Fanns mycket annat att välja på också, älskar bläckfisk tex men den var så dåligt gjord och var som att tugga på brosk...

Sen tog vi en promenad med hälften av de andra ner vid strandpromenaden, kikade i små "butiker" och strosade runt. När vi kom tillbaka så hade Joline somnat i vagnen så jag & Dennis rullade in på sista showen och hann se halva! Så himla bra 😀 Joline sov som en stock till skönsången.

Gillar