Sista svängen i Stockholm nu

Hej! Jag har knappt någon tid över att skriva nu när vi flyttar på söndag.. det är så sjukt mycket att göra, och ännu mer som jag borde göra men som jag antagligen kommer skjuta upp.

Åkte upp till Stockholm idag efter att jag varit på stan en sväng med Anne, finns ju inget kul i Norrköping så vi åkte till Nacka Forum när jag kom hit men det var inte mycket bättre där. Som tur är skall vi in i stan på en grej imorgon under dagen så då hinner jag kika i bästa H&M-butiken och några andra med... har lite rabattcheckar på H&M som jag vill använda upp innan vi åker. ;) Passade på att äta pizza med från en av de väldigt få goda pizzerior jag hittat här.. kommer sakna god pizza sen även om vi inte är storkonsumenter.

Går segt att blogga dessa dagar, iallafall med bilder och utan bilder känns det som att det inte är så värt att skriva alls. Jag menar hur roligt är det att läsa om det inte finns några bilder att se på med? ;) Men iochmed flytten så kommer jag satsa mer på bloggen så tro inte att jag kommer gå och dö med bloggen bara för att vi byter land!

Gillar