SNYGGT & SKÖNT UNDER

Amnings-BH [här] Trosor [här] De sista veckorna har sköna plagg blivit min räddning. Framförallt trosor med stöd för magen och som inte har en kant under som skaver. Man blir verkligen snabbt otymplig i slutet. Inhandlade en amnings-BH förra veckan också, kan verkligen rekommendera den! Skön och fin. Har testat några olika men har tyckt att alla andra hittills har format bysten väldigt osmickrande eller varit väldigt obekväma, så är glad att jag hittade denna till slut. Finns på Lindex!

Gillar

Kommentarer

JENNYH - Gravidblogg
JENNYH - Gravidblogg,
Aha oj då, vilket lyxproblem tänkte jag skriva men det kanske inte alltid är så kul heller! Jag är ganska nöjd med att mina får plats i det mesta. Får väl se hur mycket dom fylls ut sen =P
jennyh.se
JENNYH - Gravidblogg
JENNYH - Gravidblogg,
Hej! Spjälskydd har vi faktiskt inget ännu. Lillan kommer att ligga i sitt babynest i sängen så det känns inte som att det behövs. Är lite osäker på hur länge vi kan ha denna sängen innan man byter till en vanlig spjälsäng så vi får se om det behövs senare eller om vi klarar oss utan =) Som påskalanset har jag ett som jag köpte på Ullared och ett från Kids Koncept. Alla i storlek vagga fungerar väl i princip =) Tänk bara på om påslakanet är fyrkantigt eller rektangulärt! Det tänkte inte jag på först (läste bara "för vagga") så mitt täcke är fyrkantigt och passar inte ihop med påslakanseten, måste köpa ett nytt haha!
jennyh.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229