Stadsfesten & utekväll!

I lördags tog vi en sväng över till Sandviken för de hade ju stadsfest. Trodde det skulle vara lite mera likt Gävles fast mindre liksom, men det var dåligt. Några karuseller och ingenting mer typ. Vädret var inte heller på sitt bästa humör men det blev bättre framåt eftermiddagen.

Strosade runt lite och jag passade på att besöka en liten barnbutik som jag velat gå till länge. Dom säljer massa fint, sånt som man oftast bara kan köpa på nätet ni vet.. Typ Elodie Details, Noa Noa, Ebbe, Wheat, Maileg och mycket mer! Massa fint verkligen 👌🏼 dit blir det och handla lite när det vankas dagis och sånt sen.

Sen lämnade vi kvar Joline hos farmor och åkte hem själva. Egentid!! Verkligen inte ofta vi har det, tror det är andra gången i år... Så det var välbehövligt.

Vi drog ner på stan rätt tidigt och kikade in på Kalles för att äta, lätt BÄSTA stället i Gävle. Blir aldrig så nöjd med maten som jag blir där!

Tog några små plockisar (kronärtskocka & nachos för mig, inge kött såklart 😜) till förrätt, tonfisk (yummie!!) till huvudrätt och delade på eh.. något sött till efterrätt. Är så dålig på efterrätter, inte min grej, så minns inte vad denna hette. 😁

Sen tog vi en sväng till Interpool och spelade biljard innan vi var vidare ner till Allstar för att kolla på fotbollen. Sen råkade vi bli kvar där till sent 😅 Bara hjärtat och jag, heeeela kvällen! Massa go dricka, prat och lite dans. Underbart att man kan ta en helkväll tillsammans med sin partner 😀💗 Vi hade jättekul!

Gillar