Style by Tyras event på Lobby

Nu har jag fått tummen ur och fixat några bilder från i fredags. Blev inte så bra kvalité, iPhone-kameran var det enda jag hade med mig.

Vi kom dit i tid iallafall, ganska exakt klockan 22 och kön var superlång redan då. Skönt nog fick ju jag VIP-inbjudan av Tyra och tur var det så vi slapp stå i kön. Började med en välkomstdrink i baren som smakade sådär (kräsen), sen gick vi in och slog oss ner vid ett bord i VIP-avdelningen. Satte oss med ett annat par som såg lika ensamma ut som oss, killen var han som producerade Kenza&Tyra show. Strax efter kom det ytterligare tre trevliga tjejer och joinade oss. Trevligt med sällskap, vi trodde först att vi skulle få sitta där själva som två miffon och glo, haha. När jag inte kände fler än Tyra och Beata, som såklart hade fullt upp, vet man ju aldrig. :)

Efter tolvslaget blev det först en dansuppvisning av några tjejer och sen modevisning samtidigt som Roshana (från Idol) sjöng. Riktigt bra show! Det visades många fina plagg och själv vill jag helst komma åt de svarta byxorna som givetvis är slutsålda. Dricka kom det in i stora lass, först vinflaskor och sen fylldes det på med drinkar hela tiden. Vet man inte när man ska sluta dricka så hade det lätt kunnat bli karatefylla2k där, haha.

Tycker det var ett väldigt bra uppstyrt event, speciellt för att vara första gången! Dom hade fixat så himla bra i VIP:en och man får tacka för att man blev inbjuden. :) Det skönaste var att kunna sitta ner och inte behöva knuffas och trängas. Plus i kanten för all dricka det bjöds på såklart. Och för VIP-goodiebagen! Slänger upp en bild på innehållet i den imorgon.

Fin bild på fin kille, fattas bara ett litet leende :) I bakgrunden sitter en kille som frågade Ludwig lite snyggt om han hade någon profil på QX, haha.Vid den här tidpunkten hade jag nått min gräns och slutat dricka

Gillar

Kommentarer

Blopparna - Emmy
Blopparna - Emmy,
Åh vad kul ni ser ut att ha haft! och vad snygg du är!
blopparna.blogg.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229