Summer vibes

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

​Lite sommarinspo från Esprit 💛Jag skulle mer än gärna gå runt i både nummer 4 och 5 i sommar! Eller egentligen i allihopa, haha, men de två är mina favoriter iallafall.

Nu är värmen tillbaka hos oss men det känns ändå inte som man riktigt kan strosa runt i somriga långklänningar än trots sommarvädret... känns lite för tidigt på något sätt. Alla ljusa kläder är framplockade sedan någon månad tillbaka och används redan flitigt men somriga klänningar får vänta liiiite till. Åtminstone tills juni tror jag. Hur känner ni med det där? :) Det är samma sak med ljusa jeans på hösten/vintern och vice versa, big no no!

Ska ni göra något kul i sommar i övrigt? Vi har inte planerat så mycket stora grejer, känns som det ska bli skönt att bara vara och ta det lugnt (ja men ni vet vad jag menar, lugnt som i att bara sysselsätta och jaga efter Joline haha). Men vi har bokat Skara Sommarland med vänner i juli så det ser vi fram emot jättemycket! Och så ska vi till älskade Malta i början av september. Första gången utomlands med bebis känns både spännande och nervöst. Värsta som kan hända är att hon skriker non stop på flygplanet, då skäms man... Nu skriker hon ju så pass lite vanligtvis men lock för öronen eller något sånt kan väl göra susen för att stämbanden ska aktiveras lite för mycket under resan. I övrigt ser vi bara fram emot att åka iväg med henne, inte för att hon kommer komma ihåg det men jag tror ändå det formar henne indirekt och även positivt för oss, vi får fina minnen som vi kan berätta när hon blir äldre.


Gillar