Svar på era frågor!

Ja men här kommer svar på ett gäng frågor som trillade in för någon vecka sen! Ni får gärna fråga fortfarande, så svarar jag vart efter. 😄


Hurtänker ni kring syskon?

Vivill ha iallafall ett syskon men inte än. Vi tänker att vi vill hanågra år i mellan, typ 3-4. Om det går såklart!


Vadpysslar du med utöver föräldraledigheten?

Jagjobbar ganska mycket redan och har gjort i 3 månader nu. Då tarDennis pappadagar eller så flexar han och vi byts av i dörren iprincip.


Pluggardu, jobbar?

Jobbar,men har sökt lite plugg till hösten så vi får se om jag kommer inpå något spännande och väljer att hoppa över till studier.


Hurhar du upplevt första året med barn? Jobbigt, bara mysigt, storomställning eller har allt flutit på?

Fantastiskt!Alltså, visst har vi dåliga dagar och nätter men i det stora helaså är det ju bara helt fantastiskt. Joline har varit så nöjd ochlättsam ända sedan födseln så vi har inte haft problem med kolik, otaliga sömnlösanätter, mycket skrik osv. Det känner vi oss väldigt glada för! Klart det är enstor omställning men jag tycker ändå jag anpassat mig bra, gillaratt planera och det är ju A och O med en liten. Har inga problematt ha med mig henne överallt, storhandling och såna saker. Detenda som är tråkigt är att bo så långt ifrån mina föräldrar,och att vi inte kunnat ha barnvakt så mycket så vi har haftalldeles för lite egentid egentligen.

Vad är svårast med att vara förälder tycker du?

Att släppa på kontrollbehovet. Det går bättre och bättre men jag vill oftast försäkra mig om att alla vet hur vi vill ha det vad gäller Jolines vanor och får/inte får göra. Det är i och för sig kanske inget ovanligt att man vet och är noga med hur vissa grejer sköts, t.ex. att Joline inte ska äta något med tillsatt socker eller kött och ibland är jag orolig att det händer när vi lämnar bort henne. Jag och Dennis har lika åsikter om vad gäller uppfostran och kost, så det känns bra. Vissa grejer lär man sig ju längs med vägen, hur vi bestämmer oss att vi ska reagera i vissa situationer som uppstår när hon gör/lär sig nya saker. Men i det stora hela är vi helt klara med hur vi vill ha det.


Vad har du för drömmar?

Oj, mina drömmar ändras lite då och då faktiskt. Men något som håller sig kvar är att kunna bo utomlands igen i några år. Att jobba med det jag verkligen är intresserad av och att ha möjligheten att tjäna mera pengar. Om 10 år vill jag bo på landet, omgiven av massor djur!


Hur träffades ni två?

På en liten förfest hos en gemensam bekant. Det var inte kärlek vid första ögonkastet, det var powerwalks och filmkvällar ett tag först 😝


Jag är nyfiken på varför du valde bort c9 som är så populärt? På insta och bloggar ser man bara den säljande sidan som tycker det är såå bra. Men vad fick dig att ändra dig?

Det skrev jag faktiskt om i ett inlägg när jag började köra c9 för fem dagar sen. Länk HÄR. Men tar det snabbt igen. Det var helt enkelt för att jag blev så sjukt less på alla som spammar om det i sociala medier, ALLA trodde att dom kunde börja sälja Forevers produkter och leva på det. Vet inte hur många jag avföljt på Instagram pga det. Så i ren protest köpte jag inget då, men nu kör både Dennis och jag!


Vad har ni för planer för sommaren?

Jag ska jobba en hel del fram tills vi flyttar. Dennis blir ledig i Juli och då ska vi en sväng till Skara Sommarland. Sen blir det nog mest förbereda för flytten i mitten av Augusti och så avslutar vi sommaren med en vecka till Malta i början på september.


Hur länge kommer du vara ledig?

Jag är inte ”ledig” längre 😊 Började jobba lite redan i Januari men jobbar ännu mera sen i April.


Sen ville ni veta lite mera om Jolines vanor, tider och så, det skriver jag om i ett separat inlägg någon dag.

Gillar