Svårt att välja rätt gym

Haha, vi hade tänkt oss att träna på Fitness24seven men vilket skämt det stället var! Det borde man kanske förstått innan eftersom det är så pass billigt, men oss lockar det eftersom att det även är öppet dygnet runt. Renodlade nattmänniskor som både jag och F är så vill vi gärna ha möjligheten att träna ganska sent på kvällarna och inget annat gym kan erbjuda det. Men nej, på stället i Hornstull kommer jag aldrig sätta min fot igen! Det var av flera olika anledningar men bland annat så var personalen otrevlig, det såg sunkigt ut och det var verkligen fullproppat med folk.

Så nu skall vi ta ett månadskort på ett fint gym här nere i Hammarby Sjöstad och träna den kommande månaden lagom tills vi åker. Sen när vi kommer hem har Fitness24seven öppnat ett nytt gym i Hammarbyhöjden så då tänkte vi kolla in det, annars fortsätter vi träna där vi skall vara nu en månad..

Det är faktiskt svårt att välja rätt gym, för det måste ju matcha alla ens egna behov.
* Det skall finnas allt man vill träna - för min del endast löpband, viktmaskiner och fria vikter. Boxpass är ett plus om det finns.
* Det skall ligga på måttligt avstånd från bostaden, helst på gångavstånd men kanske en bit på tvärbanan annars.
* Det skall ha bra öppettider, helst till 22 eller senare på kvällen.
* Det jag allra helst vill ha egentligen är solarium som man kan lägga till på månadsavgiften och få fri sol, det har jag på gymet i Norrköping och det är guld! Tyvärr har jag inte hittat ett enda gym i Sthlm som har det...


Gillar