The Chophouse

Testade en av de "nya" restaurangerna i Tigne Point i lördags, The Chophouse. Ett grillställe egentligen men som hade dagens fisk också så vi som inte äter kött kunde käka nåt, haha. Vi hade tur och fick ett bord ute och utsikten är underbar med vattnet och Valletta på andra sidan.

Killarna gillade köttet och jag gillade fisken, riktigt gott faktiskt. Minus för att servitörerna är så fruktansvärt sega och varken ser/hör när man vill få kontakt med dom, men det är tyvärr ett återkommande problem på Malta. Dom vet inte riktigt vad service är här...

Iallafall ett ställe värt att besöka om man gillar kött, se till att boka i förväg bara för det är väldigt fullt om man vill sitta ute.


God eftermiddag för övrigt, jag är inte glad just nu! Har fått världens reaktion mot något, antagligen mina kosttillskott. Snurrig, darrig, röda utslag över hela kroppen och speciellt över knäna där huden ser ut som en 80årings just nu. Svider som fan och en sval dusch hjälpte inte. Antagligen går det över snart igen men ändå, inte skönt nånstans!

Var egentligen på G med storstädning men fick ta en paus nu, ska passa på att fixa lite bilder ifrån helgen och även film på Celina från tidigare idag, hehe.

Gillar