Things that I hate

Jag är så jävla irriterad. På lots of grejer.

1. Folk som inte svarar i telefonen, med flit. Jag vet att jag själv är dålig på att svara men det är för att jag inte hör eller ser och bär inte runt på mobilen jämt. Det är väl en sak, men att ignorera samtal är en helt annan.

2. Min jävla migrän. Måste knapra piller konstant vissa dagar annars bryter det ut, som nu är det på god väg och jag orkar verkligen inte gå ner för att hämta tabletter och vatten. So I guess jag får stå ut och försöka somna ändå.

3. Bloggen. Jag pallar inte den här jävla töntiga pressen. Och då blir det ju som så att jag skiter i allt istället.

4. Alla som påstår att Sverigedemokraterna är främlingsfientliga. Om ni är så jääävla pålästa så borde ni veta bättre, annars kan ni ju sluta med det där tramset.

5. Vissa bloggare med den värsta dubbelmoralen som någonsin har skådats. "nej jag har inte gjort deeeet och inte det" och så sitter jag där och VET att personen ljuger. Alltså inte tror att jag vet, utan JAG VET.

6. Flugor. Nackdelen med att bo på landet, dom är överjävlaallt. Fick med mig ett gäng i bilen förut idag, har en här nu när jag ska sova, lär väl gå sådär om den envisas med att sätta sig i ansiktet hela tiden....

Såja. Det var väl allt. Iallafall för inatt. Nu ska jag och min migrän försöka sova, godnatt!

Gillar