Titanic, bloggar, whatever..

Tagit det lugnt hela dagen och precis ätit och läst alla dagliga bloggar. Tröttnar på vissa och vill ha nya att läsa men det är svårt att hitta bra tycker jag.. just nu läser jag nästan bara modebloggar + några vänner/bekanta. Favoriten sen ett tag tillbaka är ju definitivt Karin, hoppas ni inte har missat henne. :)

-

För övrigt så spyr jag galla på all hets om Titanic i 3D. Vafan var bra med den filmen, förutom att alla var dödskära i Leo? Kanske va för att jag tycker han är skitful som jag inte gillade filmen heller? Hahaha.. Nä men ärligt, inte okej att släppa en sån film i Sverige tre år efter Estonia Har folk ingen skam i kroppen eller?

Jag hade en nära släkting med på båten och jag vet hur svårt det var för vår släkt (lättast för mig för att jag var så pass ung då), när den där jävla filmen kommer bara tre år efter. Vem glömmer en sån tragisk händelse på tre år? Jag såg som sagt inte filmen på flera år efter att den kom ut p.g.a respekt och sen när jag väl såg den så var den totalt värdelös. Och nu undrar jag vem som vill se människor drunkna i 3D, vilket gör det ännu mer verklighetstroget? Please tell me.

Gillar