Torsdag

Går inte så bra att få tag i grejer man vill åt när man bara kan hasa sig bakåt....

Idag har vi haft fullt upp från morgon till kväll i princip. Joline vaknade åtta men så somnade hon (och jag) om typ direkt igen och vaknade nio. Tack för den sovmorgonen. =)

På förmiddagen drog vi till Köpis för att spana in Lindex-rean, gjorde några fynd åt både henne och mig. Massa folk där när dom nyss börjat med halva reapriset. Väl hemma fick vi varsin sen lunch och sen försökte jag söva en övertrött tjej som vägrade sova. Efter 45 (!!) minuter somnade hon och sov bara i en halvtimme typ. Normalt sover hon en kortis innan lunch och sen 1-2 timmar på eftermiddagen...

Sen drog vi till gymet till barnpassningen öppnade kl 16, Joline verkar tycka mycket om att vara där och få leka med de andra barnen! Hon bryr sig inte ens när jag kommer tillbaka efter en timme. Hon hade nog gärna varit där längre. Somnade iaf gott i bilen men innan hemfärd åkte vi ner på stan och hämtade pappan på jobbet och passade på att smita in på Lindex även där.. Dock besviken, trots större butik var nästan inget kvar.

Nu sover hon gott här, men somnade ganska sent runt 21.. Så har jag tur kanske jag får en sovmorgon imorgon igen =) Natti!

Gillar