Ullared / Gekås

HO**!! Skrev ett aslångt inlägg om igår och så lägger blogg av när jag skall publicera det.. och allt försvinner såklart!!

Aja iallafall så kom jag hem rätt sent, var halvdöd för lyckades bara sova en timme natten innan och sen gå på Gekås en hel dag..fattar ni hur jobbigt det var? Haha.

Köpte faktiskt inte sådär jättemycket igår, kanske för att jag lyckades stå ifrån att köpa såna där "bra att ha"-saker som jag annars brukar vara rätt bra på att göra. Och för er som inte varit på Gekås..dom säljer faktiskt inte bara skit utan även en del märkesgrejer, jag köpte bl.a Puma-träningslinnen och lite Nivea-produkter. Dom har ju i princip samma sortiment som Åhlens kan man säga, fast inte riktigt lika mycket.. men Nivea, L'Oreal, hårfärger av de flesta sorter osv. Hårfärg köpte jag med, den där nya "naturligt resultat" så den skall jag testa någon dag. Och sen lite nytt smink av mitt gamla hederliga favoritmärke Claudia. Någon som använder det märket? Eller minns att Carolina Gynning varit ansiktet utåt en gång i tiden? =) Sen så blev det lite julpynt, ljus, taklampa, hårfön osv. Och två favoritsaker som jag visar er här! Kanske skall ta och packa upp nu.. inte kommit så långt än!


Såhär lite blev det faktiskt. SATC såklart!

Bästa köpet! Svåra att ta kort på dock

Gillar