Välja nya glasögon

Idag är en seeeeg dag, jobbade till 21 igår kväll och sen tog jag en sväng om gymet på vägen hem. Hemma vid tio och snabba sig att sova ☺️ Joline somnade typ runt 21 men trots det vaknade hon 05.30 imorse 😳😴💤 Tycker inte om så tidiga mornar haha... Önskar jag drack kaffe såna här dagar.

Idag har vi varit ner till optikern igen, jag fick nämligen linsförbud igår så var tvungen att köpa ett par nya glasögon 😳🙈 tar dock minst en vecka innan dom kommer... Har varit så röd i ögonen sista två-tre veckorna och tydligen hade jag en infektion så slängde linserna och får inte ha nya på minst två veckor! Och mina glasögon är jättedåliga.. Så nu kommer vi hålla oss hemma en hel del 😕 Vill inte köra så mycket bil och är inte bekväm med att inte se ordentligt.. Sååå segt!! 🙁

Låg å kolla på massa modeller igår innan jag somnade.. Tyckte inte jag hittade några men när vi var där idag så var det ganska lätt att hitta en favorit! ☺️ Köpte ett av paren ovan. Kan ni gissa vilka? Vilka var finast? 😊 Jättesvårt att tänka sig när man inte har dom på sig men typ!

Gillar