Vårt Juli!

Juli har verkligen varit en underbar sommarmånad med massa skoj!

- Började med att jag och min far åkte till Höljes för att kolla på rallycross över första helgen i Juli. Kul och välbehövlig egentid!

- Dennis gick på semester och dagen efter drog vi ner till Norrköping, va å kikade på vår nya bostad!

- Åkte vidare till Skara Sommarland tillsammans med några vänner! Två dagar där, vi bodde i stugor bredvid varandra allihopa.

- På vägen hem från Skara stannade vi över dagen i Motala. Stranden vid Varamon är såå fin!

- Sen stannade vi ytterligare några dagar i Norrköping för det var så fantastiskt fint väder. Solade och badade. Åkte tillbaka till Motala ännu en gång men till en annan strand. Joline älskar att bada! Åkte båt, för första gången, till mina föräldrars sommarstuga.

- Var även på en båttur över dagen med farmor och låtsatsfarfar, mysigt!

- Promenerat i lite inredningsbutiker och spånar på idéer och inspiration för flytten. Några grejer som vi ska köpa nytt ganska snabbt, så vi vill gärna ha lite hum om vad vi vill ha i förväg.

- Järnvägsmuseet hann vi med precis innan Juli var slut. Mina föräldrar var här på besök två dagar. För sista gången!


Tycker vi har hunnit ganska mycket 😀 Haft roliga, mysiga dagar där vi köpt med oss mat och åkt till parken för lunch och lek, osv.


Jag är en sån som absolut inte måste göra en massa grejer hela hela tiden, så detta är mycket för mig 🙂 Alldeles lagom faktiskt! Måste ju njuta av att ha semester och ta det lugnt också. Nu laddar vi för flytt om exakt två veckor. Ahh, blandade känslor!!! Har packat en del men måste börja packa massa mer nuuuuu.

Vad är det roligaste ni gjorde i Juli? 😀💗

Gillar