VECKAN SOM VARITHej! Dålig uppdatering här för tillfället men jag vet liksom inte vad jag ska skriva. Det blir ju ungefär det samma varje dag, jag är med Joline hela dagarna och nu är pappa i familjen hemma på semester också. Bilder på henne lägger jag ut en hel del på Instagram, där behöver man ju liksom inte skriva lika mycket som här. =)
Idag har vi iallafall varit på en liten utflykt över dagen. Framåt eftermiddagen kikade solen fram och det var riktigt skönt. Joline somnade som en stock när vi kom hem och det råkade även jag göra, man blir trött av frisk luft... =) Bilderna ovan är alla från idag. Jolines grej just nu, förutom att skratta, är att göra en massa olika miner med munnen. Sitta och gapa, greja, dregla lite och sen skratta. =) 
Imorgon kommer mina föräldrar hit och ska hjälpa till lite här så att vi äntligen (ett år senare) kan få köket färdigt! Fattas fortfarande överskåp, väggen var lite krånglig att få fin så vi ville vänta tills sommaren så Joline slipper vara inomhus när vi måste slipa. Sen ska det kaklas lite innan sommaren är slut också. Vi (Dennis) har även rivit upp all trall på vår terass på framsidan, där ska det läggas ny i veckan. Vi har inte använt den sen vi flyttade in förra året för den var så äcklig. Tur vi har en till terass på sidan av huset. Men nu så! Längtar tills det är klart. Har ju inte varit någon riktig sommar än knappt så förhoppningsvis är den bästa delen kvar så vi hinner njuta på nya terassen innan sommaren är över. =)
På tisdag ska vi till BVC för att väga och mäta igen så då kommer ett obligatoriskt inlägg om det. Kram så länge!

Gillar