Veckans planer

Idag börjar min sista vecka som "mammaledig"! 😱 Eller mammaledig har jag ju inte varit på länge nu eftersom jag jobbat en del MEN nästa måndag börjar ett nytt kapitel för då ska jag börja plugga på heltid. 🙂 Känns både jättekul och lite skrämsligt, mest för att lämna Joline 😝 Vi har inte fått något dagis här än och måste antagligen vara utan till oktober ungefär, så det är ändå ett tag kvar innan hon börjar.

- Idag väntar iallafall Ikea! 👏🏼 Förvaring och matbord ska inhandlas. Har en låååång lista och väntar nu på att pappa ska komma hit snart.

- Sen kan ni ju förstå hur mycket montering som väntas hinnas med.. Ikea är bra men gillar INTE att montera deras prylar..

- Här i Norrköping ska tydligen sommarvädret göra comeback, iallafall enligt prognosen ons/tor/fre och isåfall tar vi paus i allt och gottar oss utomhus!

- På fredag ska Joline till mormor och sova över...

-... för på lördag ska jag till Formex!! 😀✌🏼️

- Och senare på lördag kommer äntligen Dennis hem igen 💗 så jag misstänker att söndag blir en riktigt mysig familjedag.

- Måste också hinna förbereda massor inför skolan börjar. Men det känns chill.

- Måste hitta någon i Norrköping som gör naglar och som har tid denna vecka! 🙈 Brådis!(Bild från vårt förra radhus, här är det fortfarande stök men det börjar ordna upp sig nu 😁)

Gillar