Vi flyttar 35 mil söderut

Ja nu tänkte jag berätta en grej vi hållit på ett tag nu - att vi ska flytta! Om exakt två månader så lämnar vi vårt älskade radhus för nya äventyr. Och vi har inte köpt något nytt i Gävle, utan flyttlasset går 35 mil söderut till min hemstad Norrköping!

Känns helt sjukt att skriva detta, det har liksom knappt sjunkit in än trots att det var drygt en månad sen vi var ner på visningar och bara några dagar senare köpte ett nytt boende.

Jag LÄNGTAR efter att komma nära min familj och min bästa vän. Men jag är också skitnojjig över att lämna framförallt radhuset men även jobbet... Kan nästan grina när jag tänker på att någon annan ska bo här snart. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag vill ta med radhuset ner på en släpvagn och ställa det där nere istället. Det skulle varit perfekt.

Ni vet när man ringer till mamma/pappa "är ni hemma? jag och Joline kommer!". Det är nog det jag har saknat allra mest. Stundtals har det varit väldigt ensamt här, när man hela tiden måste planera umgänget. Att aldrig kunna ses spontant liksom.

När vi väl är på plats kommer det säkerligen kännas SÅ skönt! Så, två månader kvar. 🙏🏼

Gillar