Videoklipp - poolen

Hej! Nu är jag hemma från jobbet, har hunnit vila en liten stund också. De andra har ju inte direkt fartränder efter sig när det gäller att komma iväg i tid... sååå sega! Nu har jag varit ute och filmat poolen så ni får se, men jag skippade pratet. Har nån sjukt konstig dialekt här nere så jag låter som ett cp.

Imorgon kan jag filma något annat ställe häromkring.. vilket? Och vad vill ni läsa mer om i bloggen?

Sima om Frågor och svar:
Jag ska den 18:e oktober flyga till Malta och stanna där i en månad och tänkte om du kanske kunde vara snäll och svara på några frågor? Är det dyrt med mat?
Ungefär som Sverige, du kan välja både billigt och dyrt.


Hur tror du vädret kommer att vara mellan okt-november? Lönar det sig att ta med bikinin?
Har du tur så är det OK väder, men hoppas inte på för mycket. Stor risk för regn.


Ska bo en vecka i Valletta och sedan 3 i St. Julians så om du kan tipsa om några bra shoppinggator där borta blir jag glad. ;)
Valletta har ju sin huvudgata med butiker, den kan du inte missa. Där finns det mesta och sen på lite tvärgator till den. I St Julians har du Bay Street, men jag tycker inte utbudet är alls bra där. Jag tycker du ska åka till Sliema och gå i deras butiker, där finns alla bra.

Hur är det med klädpriserna? Dyrt eller samma som i Sverige?
Precis som med maten så kan du välja mycket, finns både budget och dyrt. Topshop, Zara osv håller samma priser som i Sverige, sen finns det både dyrare och billigare än det.

Gillar