Vilken dag..!

Jag är helt slut. Som ni kan läsa i förra inlägget så hade jag världens panik förut, hittade verkligen ingen klänning. Den jag hade spanat in tidigare testade jag men XS var för tajt över bysten och S alldeles för stor, och sen så slutade den väldigt konstigt precis över knäskålarna typ.. mjaaaa det var inte snyggt. Jag hittade många fina klänningar problemet var bara att alla fanns endast i svart - jag vägrar svart! Finns det något tråkigare? Speciellt som jag har så mörkt hår med, nä färg skall det vara.

Sprang verkligen runt i alla småbutiker runt Stureplan och uppåt city, allt från Karen Miller, Benetton, Fornarina, hela NK osv. Den jag till slut hittade (10 min innan stängningsdags) är egentligen aningen för dämpad för min smak men ändå riktigt jävla fin. Hittade också världens hetaste skor som jag skall ha till, dom sitter jag här och är jätteexalterad över nu, älskar verkligen skor!

Nu skall jag varva ner lite och sen åka till Johan, vi hörs imorgon igen.Käkade såklart i Kungsgallerian, dom har massa gott där!
Söta Jennie...
...och jag på le Café.
Den här väskan från Zara är så sjukt snygg!
Denna kanske man skulle köpt? Från Dolce & Gabbana
Längs Birger Jarlsgatan har dom små fina inredningsbutiker. Dessa i turkost från Plan 1 skulle gärna få bo i mitt sovrum, så underbara!
En riktig slapp och skön outfit blev det idag

Gillar

Kommentarer

Sara,
Vilka coola lampor
fabulousprincess.blogg.se/
Jag och fobtollsspelarn,
Åh va spännande :) vilken färg är den? Och skorna bara måste jag se! haha. Nja har en låg dag idag. Själv då?
tgif.blogg.se/